„To není možný, aby to byly všechno buzny!“

„No podívej se na to. Tak hezcí a tak teplí. Jeden Colin Farrell říznutej Channingem Tatumem vedle druhýho. No co to je?“

„Přece to nemůžou bejt všechno buzny. Mají snad aspoň ňáký hezký hetero kámoše, co je přišli doprovodit, ne?

„Ne. Mají svoje kámošky, kterejm se říká fag hags.“

„Fag co?“

„To je hetero holka, co nemá žádnej život a žádný vztahy. Řeší jen vztahy svojí buzny, se kterou chodí na kafíčka a na drinčíky.“

„Hej, my jsme fag hags. Akorát bez těch buzen.“

I takto půvabně upřímný rozhovor dvou twenty something děvčat jste mohli zaslechnout na středeční zakončovací party, pardon, na posledním výstřelu pražské části Mezipater. Večírku, který hudebně obšťastnili Josef Rabara a Bára Šichanová z Rádia Wave, předcházel ceremoniál s předáním cen nejlepším filmům. Tuhle slávu naopak obšťastnila zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková. Byla vtipná (jak vyjmenovat desítky partnerů festivalu a nenudit?), byla akční (rychlé reakce dělají dobrého moderátora), byla supersexy (ta róba!). Všichni muži v sále s ní chtěli spát, všechny ženy s ní chtěly kamarádit. Oprava. Většina mužů v sále s ní chtěla kamarádit a většina žen s ní chtěla spát. Mezipatra, žejo.

No není k sežrání?

Vytisková: Kluky mám ráda

„Moderovalo se mi skvěle! Oslovil mě Dan Pošta, což je art director letošního ročníku a já jsem s radostí souhlasila. Kluky mám ráda, miluju jejich šperky a baví mě, jak vše odvozují od nich,“ vyznává se z lásky k art direktorům Mezipater Poštovi a Vackovi Vytisková.

Studentská porota byla taky k sežrání.

Člen poroty Nico Popovich…

…a člen poroty Nico Popovich (vlevo) na party Paris Burns. Najdete deset rozdílů?

Vytisková ráda vyráží na Mezipatra i jako řadová divačka, letos to ale kvůli množství práce nestihla. „Je fajn, že se takové akce konají,“ prohlásila v róbě od návrhářky Anny Mareškové. „Spolupracuju s ní už docela dlouho, miluju to, co dělá. Spousta mladých návrhářů navrhuje věci, co jsou sexy, ale nejsou vkusné. Od Anny pocházejí sexy a zároveň vkusné věci,“ přemýšlí česká Amy Winehouse.

Programová ředitelka Lucia byla jednou z vtipných žen večera.

Aleš Rumpel nesměl chybět.

Nechyběl ani celý tým. Před plátnem se dmul pýchou a klaněl se.

I Vytisková se po ceremoniálu zúčastnila zmíněné party v kavárně. Tančilo se až do rána. V pět pustili Rabara se Šichanovou píseň Spice Up Your Life. Dva členové a jedna členka mezipaterního týmu následně předvedli choreografii ne nepodobnou té z následujícího videa. Akorát ty tága čekala před Lucernou.

3 thoughts on “„To není možný, aby to byly všechno buzny!“

Napsat komentář